Stal Kee's SageHengst

Onze hengst MH Legacys Wynn

Wynn is op veel gebieden een super aanwinst gebleken voor onze stallen. Het belangrijkste voor ons is zijn betrouwbare,lieve en eerlijke karakter voor zowel voor mens en dier. Maar ook dankzij zijn goede bewegingen, luxe uitstraling, kleurenmogelijkheden als door zijn sterke afstamming is hij een absolute topper gebleken voor de minipaardenfokkerij.

Wynn heeft een sterke pedigree die onder andere bevat: L&D Scout, Rowdy, Orion Light van 't Huttenest en Boones Little Buckeroo. Zie pedigree:

Wynn is op 5 april 2008 goedgekeurd op de hengstenkeuring van het NMPRS en heeft een 2e premie behaald. En een 1e premie in 2011. Wynn staat beperkt ter dekking voor AMHA/AMHR /NMPRS geregistreerde merries

Wynn's afstamming bevat ook erg bekende namen, hij is een directe zoon van de zwartbonte hengst Fallen Ash Scouts Velvet Legacy, die op zijn beurt weer rechtstreeks afstamt van L&D Scout, een van de meest bekende zonen van Orion Light Van 't Huttennest. L&D Scout werd reserve National Champion en heeft vele nakomelingen die National Grand & Reserve National Grand Champions zijn geworden. Zelf heeft hij ontelbare titels als National Top Ten als ook meerdere National & Reserve National Champion titels. L&D Scout was de AMHA National Futurity Leading Sire of 2000. Maar ook langs moederzijde kan ons hengstje meespreken van enkele opmerkelijke bekendheden in de minipaaardenwereld.

De meest bekende hengsten zoals Little Kings Locomotion, een AMHA reserve National Senior Champion en zijn overbekende vader Boones Little Buckeroo zitten in de pedigree van onze talentvolle hengst. Via zijn moeder Alamos Streaker Miss Lantana, draagt hij ook het bloed van de reserve National champion NFC Impressive Streaker, een kleinzoon van Rowdy, met daartussen nog eens een multi Champion, Rowdy's Impressive.